Cases

Bij Nederzandt zijn wij gespecialiseerd in de leukste events organiseren! Hoe gekker, hoe beter! Neem een kijkje in onderstaande cases die basis van klant wensen zijn ontworpen.

Rentokil

2 juni 2023 transformeerde Nederzandt sport events het strand in een bruisend speelveel voor het Rentokil zomercongress. Met meer dan 300 gasten was het evenement een toonbeeld van diversiteit en plezier, waarbij iedereen kon genieten van het uitdagende powerkiten tot een rustgevende Yoga-cursus. Ons unieke roulatieprogramma zorgde ervoor dat de deelnemers uit een breed assortiment activiteiten konden kiezen waardoor er voor iedereen wat tussen zat. De lachende gezichten en het enthousiasme waarmee de deelnemers rondliepen was voor ons het bewijs van een geslaagde dag. Rentokil was blij met de goeie organisatie en de brede keuze die ze aan hun werknemers konden geven en ook vanuit de organisatie was er dus niet meer dan lof voor de geweldige dag die ze gehad hebben bij Nederzandt sport events.

Da Vinci college

Op 21 september 2023 organiseerde Nederzandt sport events een onvergetelijke dag voor het Da Vinci team, de dag stond bol van unieke workshops variërend van vuurspuwen tot taart maken en van beachvolleybal tot paaldansen overal was aan gedacht. Met 350 deelnemers en niet al te lekker weer was het een ware logistieke uitdaging, maar dit heeft ons geen moment in de problemen gebracht. Door uitstekende samenwerking tussen het personeel van Nederzandt en het personeel van Nederzandt sport events werden de ruimtes binnen no-time omgebouwd en konden alle workshops optijd van start. het moment dat de workshops van start gingen werd het ook eindelijk droog en hierdoor gingen ook de mensen die een buitenworkshop hadden met extra plezier naar buiten. De workshops duurden 45 minuten en hebben we in 2 rondes georganiseerd, dit betekende dus dat alle deelnemers van 2 workshops konden genieten. Na afloop sloten alle deelnemers af met een gezellige borrel en werd er nog een hoop na gesproken en gelachen over de activiteiten.

HVX @ Sea

Wij hadden HVX op onze locatie en zij hebben een fantastisch mini festival gehad met allerlei sportieve en educatieve activiteiten. Hoe gaaf is dat?! 🤩

Tacoyo yoga event

Tijdens het Tacoyo event waren er trainers, DJ’s en live muziek aanwezig. De deelname was geheel gratis en het werd een groot succes er waren meer dan 150 mensen aanwezig bij deze eerste editie op het strand van Langevelderslag. Het strand bij Nederzandt was omgetoverd tot een combinatie van een krachtwiel en een Mandela. De magische cirkel verdween rond 12 uur ’s middag toen het water zijn hoogste stand haalde.

Coca-Cola

De dag van Coca-Cola begon in het zonnetje met een HAKA workshop om iedereen gelijk lekker actief te krijgen. Toen iedereen aan gezet was gingen ze beginnen aan het ochtendprogramma, na dit programma schoven ze aan voor een heerlijke lunch bij Nederzandt. Na een goeie lunch was het tijd voor de activiteiten op het strand. Op het strand was het tijd om de strijd met elkaar aan te gaan en te kijken welk team het snelst, sterkst, slimst was en welk team natuurlijk het beste samenwerkte tijdens de oefeningen. De collega’s werden erg fanatiek onder elkaar en er werd hard gestreden voor de overwinning maar uiteindelijk was het, het belangrijkste dat iedereen met veel plezier deelnam aan de Expeditie op Nederzandt.

UWV

De hernieuwde kennismaking van het UWV was een daverend succes, ze begonnen na een stevige lunch op Nederzandt met de activiteiten. Sportieve activiteiten als Expeditie Nederzandt en Beachvolleybal werden afgewisseld met leuke workshops: cocktail shaken en live sushi rollen. De activiteiten gingen in 2 rondes en waren speciaal op elkaar afgestemd.

Running blind

Tijdens dit fantastische event gingen een groep slechtzienden en blinden de uitdaging met elkaar aan tijdens de verschillende beachgames. Samen met hun buddy’s hebben zij gestreden om als team het beste voor de dag te komen. Tijdens de waterrace sprinten ze werkelijk het water in zonder zich ook maar zorgen te maken om helemaal nat te worden. Voor het boogschieten hadden zei  foto’s van de trainers meegenomen waar zij op konden schieten. De groep heeft deze middag heel veel plezier beleeft aan de verschillende activiteiten en het was een echte beleving voor ze.

Guinness World Record ‘langste ononderbroken lijn zandkastelen’

De afdeling Radiotherapie van het LUMC heeft het Guinness World Record ‘langste ononderbroken lijn zandkastelen’ proberen te verbreken. 🏖️ Het huidige record staat op 1924 zandkastelen. Zij doen er een schepje bovenop en gaan proberen 3500 zandkastelen te bouwen. Dit aantal staat voor het aantal patiënten dat in 2021 door hen is bestraald. 📸Els Bax

Voor ieder een uniek event!

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons event team

+31 88 66 44 407

Samen met ons Sales- & Eventsteam maken we een compleet event op maat. Van vergaderen tot een meerdaags event. Alles is mogelijk.

Vrijblijvende case offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bel mij terug verzoek