Escape the beach - Outdoor escape experience


Niet zomaar een escape room! Zowel buiten als binnen: beleef het strand en duingebied maximaal. Vol uitdagingen en beproevingen, op te lossen raadsels, te kraken codes en fysieke games. Ontdek samen met je team de mysteries rondom de kapel van Maria & de Poort des Hemels en zorg dat je binnen de tijd de kapel vindt. 

Wist je dat… Eeuwen geleden deze kapel ècht op onze locatie heeft gestaan? 

Wat ‘Escape the beach’ echt bijzonder maakt, is dat het allemaal gebaseerd is op een waargebeurd verhaal op onze eigen unieke locatie. We hebben ons laten inspireren door de legende van de Kapel van Langeveld, de Heilige Maagd Maria en de Poort des hemels. Door middel van deze unieke opdrachten en uitdagingen nemen we je mee terug in de tijd, waar je de kans krijgt om de waarheid achter de legende te ontdekken.  

Next level outdoor teambuilding escape room experience

Geen standaard escape room waar je uit moet ontsnappen door een paar puzzels op te lossen, maar een uitdaging waarbij kennis, kunde, wilskracht en teamplay samenkomen in een unieke omgeving en groots opgezette setting. Zowel fysiek als mentaal een uitdaging.

Wie blijkt onverwachts de leider van jouw team, wie let op de details, wie neemt het voortouw of wie is steeds het handigst met moeilijke beproevingen? Deze game is in je eentje echt niet te voltooien, je hebt elkaar keihard nodig en alleen het team wat het slimste samenwerkt zal de oplossing weten te vinden. Next level teambuilding!

Dit kun je verwachten:

Escape room maar totaal anders

Ons team van ervaren ontwerpers heeft met veel passie en toewijding gewerkt aan het creëren van een escaperoom-ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Elke puzzel, elke aanwijzing en elke uitdaging is zorgvuldig ontworpen om je brein te prikkelen en teamwork op de proef te stellen. 

Onze escaperoom ‘Escape the beach’  biedt een mix van spanning, plezier en uitdaging die je nog lang zal bijblijven. Het is de ideale activiteit voor bedrijfsuitjes, teambuilding-evenementen of gewoon een avontuurlijk uitje met vrienden en familie. 

Outdoor beach escape

Of je nu een ervaren escaper bent of nieuw bent in de wereld van escaperooms, bereid je voor op een Escape Experience. Niet elk team zal de finish halen, dat is alleen weggelegd voor degene die hun tandjes er echt in zetten. De tijd tikt! 

Wie lost de legende van Maria en de Poort des Hemels op?

Vind de kapel door de mysteries rondom Maria op te lossen
  • Het spel wordt gespeeld in teams van 5-10 deelnemers.
  • Van zonnebril tot regenjas: dit is een outdoor event
  • Aantal deelnemers: 10 minimaal, 150 maximaal
  • Tijd: Ongeveer 1,5 uur
  • Prijs: Vanaf 37,50 p.p.

Vrijblijvende case offerte aanvragen

Bel mij terug verzoek

Vrijblijvende offerte aanvragen